ΑνακοινώσειςΔιαγωνισμοίΔιάφορα

Έληξε: Καλοκαιρινός Διαγωνισμός

Το AnotherWorld.gr σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό πρακτορείο L.A. Travel διοργανώνουν έναν μοναδικό καλοκαιρινό διαγωνισμό.

Ο νικητής κερδίζει ένα ταξίδι για ένα άτομο στο νησί του Παπαδιαμάντη, τη Σκιάθο, για τρεις μέρες με όλα τα έξοδα πληρωμένα (μεταφορά προς το Λιμάνι του Βόλου, ακτοπλοϊκά, και διαμονή).

Διαδικασία για την υποβολή συμμετοχής

  1. Να κάνετε “Like” στη σελίδα μας στο Facebook
  2. Να κοινοποιήσετε τη σελίδα του διαγωνισμού και να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα. 

Όροι συμμετοχής

  1. Η κοινοποίηση πρέπει να είναι δημόσια στο προφίλ του κάθε χρήστη.
  2. Δικαίωμα συμμετοχής δεν έχουν τα άτομα που σχετίζονται με τον παρόν διαδικτυακό τόπο (διαχειριστές, συντάκτες, συνεργάτες), καθώς και συγγενής πρώτου βαθμού.
  3. Αν γίνει αντιληπτή η υποβολή δύο ή περισσότερων συμπληρώσεων της φόρμας από τον ίδιο χρήστη / επισκέπτη, αυτόματα θα του αφαιρείται το δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό.
  4. Ο νικητής θα ενημερωθεί την επομένη της λήξης του διαγωνισμού μέσω Facebook ή e-mail, και πρέπει να απαντήσει στο μήνυμα εντός 48 ωρών αναφέροντας την επιθυμία του ως προς την αποδοχή ή την απόρριψη του δώρου. Σε περίπτωση που δεν δοθεί κάποια απάντηση εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος ή γίνει απόρριψη του δώρου, θα επαναληφθεί αμέσως η κλήρωση ώστε να λάβει το δώρο κάποιο άλλο άτομο.Εκκίνηση και λήξη διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός ξεκινάει την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017 στις 9 Π.Μ, και λήγει την Τρίτη 8 Αυγούστου 2017 στις 11:59 Μ.Μ. Ο νικητής θα ανακοινωθεί μια μέρα μετά την λήξη του διαγωνισμού, στην παρούσα σελίδα και στην σελίδα μας στο Facebook.

Μεγάλος χορηγός:

12 thoughts on “Έληξε: Καλοκαιρινός Διαγωνισμός

  1. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΟΟΟΟΟ ΔΩΡΆΚΙ ❣️⛱️❣️⛱️❣️⛱️❣️⛱️❣️⛱️❣️⛱️❣️⛱️ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ 🐬💜🐬💜🐬💜🐬💜🐬💜🐬💜🐬💜🐬💜🐬💜
    ΦΒ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΠΑΠΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *