Ποίοι είμαστε

Το AnotherWorld.gr είναι μια εναλλακτική πρόταση για τους χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι θέλουν να περάσουν ευχάριστα τον ελεύθερο τους χρόνο βλέποντας κάτι διαφορετικό. Κύριο μέλημα μας είναι η προσφορά απλού και ποιοτικού περιεχόμενου στο κοινό, ώστε να αποκομίσει μια ευχάριστη εμπειρία κατά την πλοήγηση.

Θα χαρούμε πολύ αν επικοινωνήσετε μαζί μας.

Οι Άνθρωποι

Δημήτρης Κ.

Ο Δημήτρης είναι ιδιοκτήτης και αρθρογράφος της ιστοσελίδας. Τρέφει συμπάθεια για τον αθλητισμο και παράλληλα ασχολείται με τον τομέα των οικονομικών, έχοντας στην κατοχή του διάκριση μαζί με την ομάδα του στον εθνικό διαγωνισμό Young Business Talents της MMT οπου φτάσανε μεχρι το Top10.  Αυτή τη στιγμή απολαμβάνει τη φοιτιτική του ζωή σπουδάζοντας διοίκηση επιχειρήσεων στην Θεσσαλονίκη.

Ελίνα Λ.

Η Ελίνα είναι η νέα αρθρογράφος της ομάδας των AnotherWorld. Με δίκης της στήλη, ειδικεύεται στο χώρο της ομορφιάς και της showbiz. Φοιτήτρια στο τμήμα της ΟΔΕ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονιας εχει ασχοληθεί με την διοικηση επιχειρήσεων κατέχοντας και μια θεση στα ημιτελικά του διαγωνισμού Business Talents με την ομαδα της. Άμεσες ασχολίες εκτός από τη σχολή και τη σελίδα μας είναι το νέο της κανάλι στο YouTube, TheLUPE με θέμα την ομορφιά.

Νίκος Λ.

Ο Νίκος είναι το νέο μέλος του Anotherworld και διαχειριστής της ιστοσελίδας. Ασχολείται με την τεχνολογία από πολύ μικρός, με επισκευές αλλων Η/Υ, και είναι η μεγάλη του αγάπη. Αυτήν τη στιγμή είναι φοιτητής στο Α.Τ.Ε.Ι Αρτας ως Τ.Ε. Μηχανικός Πληροφορικής.