Ποίοι είμαστε

Το AnotherWorld.gr είναι μια εναλλακτική πρόταση για τους χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι θέλουν να περάσουν ευχάριστα τον ελεύθερο τους χρόνο βλέποντας κάτι διαφορετικό. Κύριο μέλημα μας είναι η προσφορά απλού και ποιοτικού περιεχόμενου στο κοινό, ώστε να αποκομίσει μια ευχάριστη εμπειρία κατά την πλοήγηση.

Θα χαρούμε πολύ αν επικοινωνήσετε μαζί μας.

Οι Άνθρωποι

Δημήτρης Κ.

Ο Δημήτρης είναι ιδιοκτήτης και αρθρογράφος της ιστοσελίδας. Τρέφει συμπάθεια για τον αθλητισμό και παράλληλα ασχολείται με τον τομέα των οικονομικών, έχοντας στην κατοχή του διάκριση μαζί με την ομάδα του στον εθνικό διαγωνισμό Young Business Talents της MMT όπου φτάσανε μέχρι το Top10.  Αυτή τη στιγμή απολαμβάνει τη φοιτητική του ζωή σπουδάζοντας διοίκηση επιχειρήσεων στην Θεσσαλονίκη.

Νίκος Λ.

Ο Νίκος είναι το νέο μέλος του Anotherworld και διαχειριστής της ιστοσελίδας. Ασχολείται με την τεχνολογία από πολύ μικρός, με επισκευές  Η/Υ, θέματα Software Engineer και Web Development, και είναι η μεγάλη του αγάπη. Αυτήν τη στιγμή είναι φοιτητής στο Α.Τ.Ε.Ι Αρτας ως Τ.Ε. Μηχανικός Πληροφορικής.

Γιώργος Γ.

Ο Γιώργος είναι αρχισυντάκτης αλλά και υπεύθυνος των social media της σελίδας μας. Ασχολείται κυρίως με τη μουσική και το σινέμα καθώς επίσης και με διάφορα κοινωνικά θέματα τα οποία δεν διστάζει να θίξει και να παρουσιάσει τη γνώμη του.

Σαράντης Α.

Ο Σαράντης είναι το πιο πρόσφατο μέλος της σελίδας και αρθρογράφος στον τομέα των ταινιών. Ασχολείται κυρίως με ταινίες που βασίζονται σε κόμικ και μαζί του θα σχολιάσουμε και θα κριτικάρουμε ταινίες ενώ επίσης θα κάνουμε κάποιο αφιέρωμα σε διαφόρους Heroes, Antiheroes αλλά και σε vilains με σκοπό να μάθουμε περισσότερα για τον κάθε χαρακτήρα ξεχωριστά.